✔ High-end producten

✔ Global branding

✔ Complete ontzorging

Wielertruitjes kopen

Wilt u graag wielertruitjes kopen voor uw wielerteam en bent u daarom op zoek naar een winkel met kwaliteitsproducten? Squadra Velo vindt kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en werkt daarom met een beperkte selectie van topmerken. Bekijk ons aanbod en ontdek onze werkwijze.

Op zoek naar wielertruitjes?

Neem contact met ons op!

Wielertruitjes van een Italiaans topmerk kopen kan bij ons

Bij ons kunt u wielertruitjes van twee Italiaanse topmerken bestellen. Indien u een wielerfan bent, kent u ze gegarandeerd. Het eerste merk van wielertruitjes dat u bij ons kunt bestellen, is Castelli. Wanneer u wielertruitjes van dit merk gaat kopen, bent u zeker van oerdegelijke kwaliteit. Castelli is namelijk al sinds 1876 bezig met het maken van koerstruitjes. Sinds hun ontstaan zijn ze constant bezig met innoveren. Zo waren ze de eerste die vochtwerende, thermische en winddichte kledij op de markt brachten en bestonden skinsuits misschien nog niet zonder Castelli. Het tweede Italiaanse topmerk waarvan u bij ons koerstruitjes kunt bestellen, is Sportful. Wilt u wielertruitjes met een origineel design kopen? Dan is Sportful hét merk voor u. Ze combineren al meer dan 40 jaar stijl met kwaliteit, daarom bestellen verschillende professionele teams hun koerstruitjes bij hen. Sportful was in het verleden partner van Mapei en Team Italia en hebben ook de truitjes van Tinkoff Saxo mogen ontwerpen. Bekende wielrenners als Alberto Contador, Peter Sagan en Marco Pantani wonnen trouwens al verschillende wedstrijden in een outfit van dit merk. Tegenwoordig rijdt BORA-Hansgrohe rond in deze truitjes. Heeft u zelf een professioneel team in België of Nederland en wilt u zich bij dit rijtje voegen? Wacht dan niet langer met het kopen van wielerkleding voor uw team. Het bestellen van wielertruitjes doet u bij ons voor zowel mannen als vrouwen.

Maak een afspraak en geef uw bestelling door

Wilt u graag uw fietskleding bij ons kopen? Geef uw gegevens door via het contactformulier en dan plannen we snel een intakegesprek in. Na dit gesprek geeft u eenvoudig aan ons door welke koerstruitjes u wilt bestellen en gaan wij over tot het ontwerp. Na het bestellen zien we u graag binnenkort rondrijden in uw unieke wielertruitjes!