Uvex helmets

Wanneer je met je vrienden en collega's tegen de klok rijdt, telt elk detail. Ook de details die je niet in de gaten hebt. Helmen en accessoires kunnen het verschil maken wanneer je dacht elke optie al uitgeput te hebben. Bovenal staat veiligheid voorop. Maar als je met de veiligste materialen in de markt ook topprestaties kan afleveren ... dan twijfel je niet. Jouw team kan profiteren van de jarenlange veiligheidservaring van uvex. Contacteer een Squadra Velo-expert voor custom cycling gear van uvex!

Helmen

Wielrenners zijn veeleisend. Ja, een helm moet potentieel levensreddend zijn. Maar ook vederlicht. Dankzij decennialange innovatie heeft uvex de beste oplossingen in petto voor op de weg en in het zand, voor overdag en 's nachts. De uvex helmen beschermen niet alleen, ze zorgen ook voor ventilatie en aerodynamica. En ze zitten nog eens lekker ook.

Brillen

Een bril moet een wielrenner beschermen tegen de zon, wind én condens. Bovendien moet je als coureur perfect zicht bewaren, want je weet nooit wat er over je schouder gebeurt. De uvex sportstyle 804 V biedt de oplossing. Word je ook nog eens geconfronteerd met wisselende weersomstandigheden? Dan is de variomatic® ideaal. Dankzij de flexibele neussteuntjes merk je amper dat je een bril draagt.

Technologie

Uvex staat bekend als pionier op vlak van veiligheid. Met hun achtergrond in industriële veiligheidstoepassingen kiezen ze hoogtechnologische oplossingen voor dagdagelijkse uitdagingen. Met hun gepatenteerde uvex variomatic®, uvex sportstyle 804 V en uvex race 9 zorgen ze voor veilige en nuttige toepassingen waarvan jij op je fiets kan profiteren. Je merkt het pas als je het nodig hebt, en dan kan je maar beter uitgerust zijn met het beste materiaal.

Professionals met uvex

Adelbrieven te over. uvex wordt vertrouwd door wielrenners op de baan en in het veld. Van het BMC-Vifit Pro Triathlon Team over de damesploeg Biehler Krush Pro Cycling tot het Lexware Mountainbike Team: professionals rekenen op uvex voor bescherming én topresultaten. Wielerlegendes Jan Ullrich en Mark Cavendish droegen jarenlang uvex-helmen. Ook voor jouw team is uvex de ideale keuze, zeker nu je alle accessoires ook custom kan verkrijgen.

Traditie in veiligheid

Uvex is al sinds de jaren '50 actief in de markt van zonnebrillen en producten voor de industrie - zoals beschermingsbrillen, helmen en oor- en handbescherming. Sinds 1993 focust de uvex-groep zich grotendeels op hun toepassingen in de sportwereld. Ze zijn actief over heel de wereld en zorgen elke dag voor optimale bescherming van klein en groot, amateurs en professionals.

Meer dan fietsen

Omdat technologie hen drijft, laat uvex zich niet beperken tot één sport. De technologie van uvex wordt ook gebruikt in de skisport, paardrijden en alle vormen van wielrennen. Zelfs voor elektrische steps heeft uvex nu een helmlijn.

Customizable

Het oog wil ook wat. Daarom biedt uvex heel wat opties om je eigen design te verwerken in hun producten. Contacteer onze experten en start meteen met je eigen teamwear samen te stellen. Het is de veiligste keuze!

contacteer onze experts

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now