Squadra Velo: meer dan wielerkleding

Onze dienstverlening gaat verder dan het ontwerpen van fietskleding. Van onderhoudstips tot fietsmotivatie: we staan je zoveel mogelijk met raad en daad bij.

Wij denken mee op alle fietsfronten. Zo geven we je in onze Zet je medewerkers op de fiets-gids de vele fysieke en mentale voordelen van fietsen voor medewerkers en bedrijven mee. Dat zal je helpen om anderen te overtuigen om mee op de fiets te stappen.

Squadra Velo werkt altijd op maat. Op basis van jouw noden, merk en specifieke situatie stellen we oplossingen voor. Het eindresultaat is dat jouw team in een prachtige nieuwe outfit op de fiets kan kruipen, maar onderweg helpen we je ook met advies over een fietsbeleid op de werkvloer, tips over onderhoud en zoveel meer. Alles om jouw leven makkelijker te maken!

 

(lees verder onder de foto)

Op vlak van de kleding, leggen we je tijdens het hele traject in de watten. Ons Belgisch-Italiaanse team van designexperts staat klaar om - samen met jou – je ideale custom wielerkleding van A tot Z te realiseren. Van design tot levering, we stellen je nieuwe outfit samen in enkele stappen.

Stap 1: Intake-gesprek

- We luisteren naar de waarden, noden en wensen van jouw bedrijf.

- We selecteren samen het merk dat het beste bij je past.

 

Stap 2: Voorstel op maat

- Je ontvangt een gedetailleerde offerte waarin we rekening houden met je specifieke doelen.

Stap 3: Design

- Ieder design is uniek! We verwerken jouw huisstijl en wensen in een one-of-a-kind ontwerp. We gieten het in een 3D-model, dat we samen met jou verder verfijnen.

 

Stap 4: Pasmaten

- Intussen kunnen jij en je collega’s al passen! We sturen je de pasmaten en je organiseert zelf een passessie OF we ontvangen je op één van onze twee locaties.

- Je stuurt ons de pasmaten en definitieve aantallen door.

Stap 5: Productie en levering

- Onze Italiaanse ontwerpers maken je design klaar voor productie.

- Wanneer je droomoutfit van de persen rolt, verpakken, labelen en versturen we je wielerkleding.

 

Stap 6: Geniet ervan!

- Trek je nieuwe lievelingsoutfit aan en stap op je fiets! De kwaliteit zal je bevallen. Of het nu een kort ritje in weer en wind is, of een trektocht in de zon: je hebt nog nooit zo comfortabel op je fiets gezeten! En reken maar dat je ontwerp veel bekijks zal hebben!

Maar daar stopt het niet. Bij Squadra Velo doen we meer dan alleen kleding ontwerpen. Vraag maar aan Timothy Vangheel, Marc Herremans, Bici e Basta, Surplace of Wereldkampioen Gran Fondo Maxim Pirard!

 

Daarnaast steunt Squadra Velo ook enkele wielergerelateerd goed doelen, beloftevolle atleten en jonge wielerteams. Omdat we méér doen dan wielerkleding!

Contacteer ons snel om jouw fietsavontuur te starten!

Bespreek jouw idee met onze experts

Onze ervaren designers maken de perfecte wieleroutfit voor jouw team of bedrijf. Binnenkort zitten jij en je fietsvrienden met stijlvolle topoutfits op je fiets. Kruip snel in ons wiel en laat je verleiden.
Contact an expert
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now