✔ High-end producten

✔ Global branding

✔ Complete ontzorging

Profwielerkleding kopen

Heeft u een eigen professioneel wielerteam en wilt u profwielerkleding kopen door deze bij ons te bestellen? Squadra Velo is al 25 jaar lang een exclusieve partner van Castelli binnen de Benelux. Daarnaast verkopen we ook producten van Sportful, Uvex en HJC. We verkopen dus enkel merken van enorm hoge kwaliteit. Indien u profwielerkleding wilt kopen, bent u bij ons dus zeker op de goede plek.

Op zoek naar profwielerkleding?

Neem contact met ons op!

Profwielerkleding van hoge kwaliteit kopen

Als eigenaar van een professioneel wielerteam wilt u uiteraard enkel profwielerkleding bestellen. U bent daarom vast niet onbekend met Castelli en Sportful. Toch vertellen wij graag nog even waar beide topmerken voor staan. Castelli ontstond al in 1876 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het wielerpeloton. Hun reputatie is vooral te danken aan hun hoge kwaliteit maar ook aan de constante honger naar innovatie. In het verleden pionierden ze al in thermische, vochtwerende en winddichte kledij. Vandaag de dag doen ze nog steeds hun uiterste best om de profwielerkledij, die u kunt kopen, zo veel mogelijk te optimaliseren. Dankzij onze samenwerking met Castelli staan we in rechtstreeks contact met de producenten en kunnen we nog makkelijker uw profwielerkleding op maat bestellen! Sportful, net als Castelli een Italiaans topmerk, staat al enkele decennia bekend als een toonaangevende speler op het gebied van design. Mede dankzij hun opvallende ontwerpen mochten ze al verschillende professionele wielerteams voorzien van hun outfits. Gaat uw professioneel team uit België of Nederland als volgende zijn profwielerkleding bij ons bestellen?

Ontdek onze accessoires en bestel

Bij het bestellen van uw profwielerkleding denkt u in de eerste plaats aan een outfit, maar ook een helm mag niet ontbreken. We bieden zowel helmen aan van het merk Uvex alsook van het merk HJC. Ook deze merken staan bekend om hun topkwaliteit en innoveren constant. Veiligheid en Aerodynamica staan bij hun centraal. Wilt u dus profwielerkleding bestellen van hoge kwaliteit? Maak een afspraak via het contactformulier! Wij bespreken graag uw persoonlijke voorkeuren.