INNOVATIE, PRESTATIES EN PLEZIER

Sportful maakt al meer dan 30 jaar technische fietskleding die je nog beter laat presteren en op die manier meer plezier laat beleven aan je sport.

Ook jouw team of bedrijf kan in identiek dezelfde kit rondrijden als de professionele toppers. Naast het technische aspect staat ook het Italiaanse custom designteam hoog aangeschreven. Strak, funky, klassiek, speels, of een beetje opvallend met een hoek af. We creƫren samen een design waar jij je goed bij voelt.

A HISTORY OF WINNING

Al meer dan 30 jaar is Sportful de bejubelde kledingpartner van de beste ploegen ter wereld. De all-conquering Mapei-GB ploeg in de jaren '90, de succesvolle Italiaanse nationale ploeg midden jaren 2000, en tot 2016 de gewaardeerde partner van de Tinkoff-Saxo ploegen waarin de Schlecks, Cancellara, Contador en Peter Sagan alles wonnen wat er te winnen viel.

Ook in de nieuwe partnerships met Trek-Segafredo en Bahrain-Merida helpen we toppers als Nibali, Contador, Degenkolb, Mollema en Stuyven in de ontwikkeling van het allernieuwste... Sportful helpt hen zo aan eindwinst in de grote rondes en klassiekers.

 

MAAK UW PRIJSVOORSTEL