NEEN,
NATUURLIJK MAAKT 
PETER SAGAN JOUW
CUSTOM KIT NIET.

Het design en de productie van jouw custom teamwearproject leggen we liever in de handen van ons Belgisch - Italiaans team van experten.

In slechts 8 stappen fiets je rond in je eigen custom Castelli of Sportful outfit.

En Peter?  Laat hem maar fietsen. 

JOUW CUSTOM KIT 
IN 8 STAPPEN
1
EERSTE
CONTACT
2
OFFERTE
3
PASMATEN
4
DESIGN
5
MATEN EN AANTALLEN
6
IN PRODUCTIE
7
PRODUCTIE KLAAR
8
ON THE
ROAD!
 
WAAROM TEAMWEAR?

Cycling is hot! Zowel in de professionele sfeer als in de vrije tijd maakt de fiets steeds meer een deel uit van onze samenleving. De koers kluistert elk jaar miljoenen mensen aan de tv. Nadien stappen er enkele honderduizend amateurs zelf op de fiets om hun helden te eren... of omdat het gewoon plezant is?

Soloslim is fun, maar in teamverband is het nog veel leuker. Zeker als je een samenhorigheidsgevoel kan creëren door het aanmeten van een teamoutfit. 

Ook in het bedrijfsleven zijn de voordelen voor zowel werkgever als werknemer steeds bekender. Wat dacht u van een gezond bedrijfsimago, verlaagde parkeerkosten, fitte en tevreden werknemers en dus minder ziekteverzuim, kortere reisafstand, verbod op filestress, fietsvergoedingen, natuur… 

Zeker dankzij de e-bike voor de langere afstanden schieten initiatieven zoals bike2work als paddenstoelen uit de grond. Je werknemers belonen met een bedrijfsoutfit of gepersonaliseerde fietshelm is een goed idee en zorgt bovendien voor rijdende reclame in een positieve sfeer en scoort ook qua veiligheid een A+.

 
ITALIAANS 
MAATWERK
IN BEELD
 
CONTACTEER ONS

HANG BIJ ONS IN HET WIEL

OF VOLG ONS OP

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon