GABBA 2

EEN REGENJAS ZONDER MOUWEN? THINK OUTSIDE THE BOX!

We ontwikkelden de Gabba als een compromisloze fietstrui. Aanvankelijk verwachtten we niet dat dit shirt een uitzonderlijk commercieel succes zou worden, maar we verwachtten wel dat de Gabba onze profwielrenners een onmiskenbaar voordeel op hun concurrenten zou bezorgen. Op beide vlakken sloegen we de bal mis. Onze profs konden zich niet onderscheiden aangezien nagenoeg al hun collega’s de Gabba kochten en vervolgens de logo’s bedekten. Sinds de lancering brachten bovendien nagenoeg al onze concurrenten een kopie op de markt. Toch willen profs nog altijd onze versie: het shirt dat de kledij voor koude omstandigheden een nieuwe dimensie gaf.

GABBA VERENIGT ALLES WAAR WE VOOR STAAN

Producten als de Gabba illustreren perfect de missie van Castelli: innovatieve producten ontwikkelen die profrenners nog betere prestaties doen leveren en optimaal comfort bezorgen. Sinds de lancering in 2010 vond de Gabba razendsnel ingang in het profpeloton en werd het een absolute must-have om te racen in koud weer.

De Gabba werd ontwikkeld op maat van de noden van profs, om die een tastbaar voordeel op hun concurrenten te bezorgen en zonder compromissen te helpen bij het leveren van topprestaties. Deze fietstrui is de perfecte illustratie van waar Castelli voor staat.Verder hebben we de pasvorm verfijnd en lasergesneden 

 

Zeer aerodynamisch, zeer ademend en volledig beschermd

Gore® Windstopper® X-Lite Plus-stof zorgt voor lichte, waterafstotende, winddichte en toch ademende fietsjas

Nanoflex-inserts onder de oksels

Lange achterkant beschermt tegen opspattend water, kan ook opgevouwen worden

Silicone gripper in de lenden houdt de trui op zijn plaats in fietshouding

YKK Vislon®-rits met windflap over de volledige lengte

3 zakken op de rug met kleine gaatjes in de onderzijde

Reflecterende delen op achterzakken en flap voor optimale zichtbaarheid

Prijs: 
111,57 €
PRIJSVOORSTEL
Nog geen producten in uw offerte