FAQ + Facts

Heb je een vraag voor ons? Hieronder beantwoorden we alvast de meest voorkomende vragen. Aarzel niet ons te contacteren als er iets niet duidelijk is!

Hoe moet ik mijn fietskleding onderhouden onderhouden?

Materiaal van hoge kwaliteit wil je natuurlijk goed onderhouden. Lees hier enkele belangrijke tips.

Hoe moet ik maten juist opmeten?

Het is belangrijk dat jij en je team enkele richtlijnen volgen, zodat alle maten uniform worden doorgegeven. Lees hier meer.

Is er een matentabel beschikbaar?

Ja, die kunnen we op eenvoudig verzoek bezorgen. De matentabel is afhankelijk van het merk. Lees er hier meer over.

Zijn er beperkingen op kleuren en design?

In principe zijn er geen beperkingen, maar we willen natuurlijk wel streven naar een design waarop iedereen trots kan zijn. We geven je graag tips op onze sociale media, en vertellen je er in ons intake gesprek alles over.

Wat is de productietermijn?

Voor het productieproces zelf rekenen we op acht weken. Het productieproces start na goedkeuring van het design, het vastleggen van de maten en de betaling van het voorschot. Je hebt zelf invloed op de levertermijn door tijdig je bestelling door te geven. Zo komen we samen tot het beste en snelste resultaat!

Bespreek jouw idee met onze experts

Onze ervaren designers maken de perfecte gepersonaliseerde wieleroutfit voor jouw team of bedrijf. Binnenkort zitten jij en je fietsvrienden met stijlvolle topoutfits op je fiets. Kruip snel in ons wiel en laat je verleiden.
Begin nu
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now