Castelli ontwerpt de meest innovatieve fietskleding en geeft haar atleten al sinds 1876 een competitief voordeel. Dat is ook Team Ineos niet ontgaan.

Al enkele jaren wordt in nauw partnership samengewerkt om de meest performante wielerkleding op de markt te brengen en samen grote rondes te winnen.

Wenst ook jouw team of bedrijf snel voor de dag te komen en met rode schorpioen op de borst mee te dingen naar een podiumplaats, dan is Castelli custom jouw ideale teamwearpartner.

SQUADRA OF AERO RACE?

 

Als team zoeken jullie vaak naar hét race gevoel, ook al is het jullie wekelijks zondags uitje. Jij en je makkers willen die absolute pro-sensatie. Het gevoel van hoe het is om een Giro, Tour of Vuelta te winnen. Zelfs tijdens een zondags ritje, zoeken jullie naar uitdagingen… Met Castelli kies je voor gegarandeerde presataties tijdens je toertocht, triathlon, granfondo of gravelrit.

YOU KNOW YOU'RE GETTING UNFAIR ADVANTAGE

 

Grote races worden gewonnen door de kleinste details. Deze details krijgen bij Castelli steeds hun welverdiende aandacht. Er wordt veel geïnvesteerd om de meest innovatieve kleding op de markt te brengen en de atleten van een “unfair advantage” te voorzien. Al de items in deze collectie worden gedragen door onze profs en zijn ook in samenspraak met hen ontwikkeld.

PRO TEAM

 

De Pro Team lijn bevat alle features om comfortabel op de fiets te zitten en prestaties te kunnen leveren. De snit is iets ruimer en de prijs/kwaliteitverhouding is super. 

COLD & WET

 

Castelli is dé referentie op vlak van kledij voor koude en natte weersomtandigheden, met als paradepaardje de Gabba & Perfetto. Deze bracht een heuse revolutie teweeg in de fietsbranche, én de wijze waarop profrenners zich kleden bij slechte weersomstandigheden veranderde compleet. 

HANG BIJ ONS IN HET WIEL

OF VOLG ONS OP

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon