✔ High-end producten

✔ Global branding

✔ Complete ontzorging

HJC-fietshelm

De HJC-fietshelm is een echte aanrader als u op zoek bent naar een betrouwbare, kwaliteitsvolle helm. Sinds kort mag Squadra Velo zich partner noemen van dit topmerk van helmen. Ontdek waar HJC voor staat en waarom u voor hun helmen moet kiezen.

Op zoek naar een fietshelm?

Neem contact met ons op!

Het geheim achter de HJC-fietshelm

HJC staat gelijk aan innovatie. Hun medewerkers leven voor de wetenschap en zoeken continu naar manieren om hun helmen te verbeteren. De verbeteringen op hun fietshelm zijn in de eerste plaats op het vlak van aerodynamica. Wilt u dus graag het verschil maken? Dan is een HJC-fietshelm zeker geen slechte keuze voor u! Daarnaast focussen ze ook op ventilatie. De renners van uw team kunnen dus constant met een afgekoeld hoofd rondrijden!

Combineer uw HJC-fietshelm met onze andere topmerken

Een goede fietshelm is natuurlijk enorm belangrijk, maar fietsen zonder een complete topoutfit voelt niet juist. Kijk daarom zeker eens naar onze kwaliteitsmerken voor uw fietskledij. Zowel Castelli als Sportful zijn echte klassiekers binnen de fietswereld en passen uitstekend bij uw HJC-fietshelm! Heeft u interesse in een een HJC-helm? Wilt u ook ineens een volledige outfit voor uw team bestellen? Maak een afspraak via het contactformulier zodat we samen uw voorkeuren kunnen bespreken. We ontwerpen met plezier een custom helm of tenue voor uw team in België of Nederland!